Lahden Viihdekuoro
Musiikin iloa jo 50 vuotta

KUORON JUHLAVUOSI!

Lahden Viihdekuorolla on tänä vuonna suuri Juhlavuosi! Kuoro täyttää komeat 50 vuotta. Se perustettiin loppuvuodesta 1974 ja on nyt puoli vuosisataa ilahduttanut yleisöään monipuolisella viihdemusiikilla. Kuoro on esiintynyt Lahden seudun lisäksi eri puolilla Suomea ja lukuisia kertoja myös ulkomailla. Tule mukaan viettämään Juhlavuottamme!


 

JUHLAKONSERTTI MARRASKUUSSA

Lahden Viihdekuoron 50-vuotisjuhlakonsertti pidetään lauantaina 9.11.2024 klo 16.00. Paikkana on Wanha teatteri, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti. 

Juhlakonsertti on täynnä viihdyttäviä lauluja, kotimaista ja ulkomaista, vanhaa ja uutta, klassikoita ja listahittejä, viihdettä ja iskelmää, poppia ja rockia. Pistä päivä jo kalenteriin ja tule nauttimaan hyvästä musiikista!TERVETULOA TUTUSTUMAAN MEIHIN

Tervetuloa Lahden Viihdekuoron nettisivuille. Täältä löydät tietoa meidän toiminnastamme. Sivuilla kerrotaan, miten pääset mukaan laulamaan kuoroon tai miten tilaat kuoromme esiintymään järjestämääsi tilaisuuteen tai tapahtumaan. Nettisivuilla voit perehtyä myös Lahden Viihdekuoron historiaan ja kuoron levytyksiin.

Kuvassa Lahden Viihdekuoron taiteellinen johtaja Antti Laaksonen. SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

facebook.com/lahdenviihdekuoro

OTA YHTEYTTÄ

lahdenviihdekuoro@gmail.com