Lahden Viihdekuoro
Musiikin iloa jo 50 vuotta

TILAA KUORO KEIKALLE!

Lahden Viihdekuoro esiintyy omien konserttiensa lisäksi mielellään myös muissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, niin pienissä kuin suurissakin. Meitä voit tilata esiintymään isolla tai pienemmällä kokoonpanolla ja yhdessä sovittavalla ohjelmistolla.

Kuoron nimen mukaisesti ohjelmistossamme on lähinnä viihteellistä kotimaista ja ulkomaista musiikkia neliääniselle sekakuorolle sovitettuna. On kotimaisia ikivihreitä iskelmiä ja ulkomaisia viihdeklassikoita, mutta myös tuoreempia iskelmä- ja pop-musiikin helmiä. Kuoron jouluohjelmistoon kuuluvat perinteisten joululaulujen lisäksi myös uudemmat suomalaiset sävellykset.

Kuoron erilaiset kokoonpanot tuovat virkistävää ja viihteellistä ohjelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Laajasta ohjelmistostamme löytyy musiikkia monentyyppisiin tapahtumiin, joissa tavoitteena on saada yleisö viihtymään. Ohjelmisto ja tilaisuuteen soveltuva kokoonpano sovitaan aina tilaajan tarpeiden mukaiseksi, ja tarvittaessa hoidetaan myös pienimuotoiset juonnot laulujen väleissä.

Esiintymisasumme vaihtelevat tilaisuuden luonteen mukaan. Jotkut tapahtumat vaativat tietysti tummia pukuja ja kravatteja sekä naisilta juhlavaa asua, mutta vastaavasti rennommassa tilaisuudessa voimme esiintyä tilaisuuden teemaan sopiva asu päällä.

Tilaa Lahden Viihdekuoro keikalle ja saat nautittavaa musiikkiviihdettä tapahtumaasi.

Laita sähköpostia, niin sovitaan tarkemmin!

lahdenviihdekuoro@gmail.com